На Тернопільщині рятувальники провели пожежно-тактичне навчання в лікувальному закладі

На Тернопільщині рятувальники провели пожежно-тактичне навчання в лікувальному закладі

14.03.13 12:49 0 915
12 березня 2013 року, рятувальники 14-ї пожежно-рятувальної частини провели пожежно-тактичне навчання з гасіння умовної пожежі в терапевтичному відділі Підгаєцької центральної районної клінічної лікарні.

Згідно із тактичним задумом, під час проведення ремонтних робіт внаслідок короткого замикання електропроводки виникла пожежа в одній із палат терапевтичного відділення. Черговий персонал лікарні за телефоном «101» повідомив про подію пожежно-рятувальну службу, після чого туди було одразу направлено пожежно-рятувальні підрозділи. Вогонь швидко розповсюдився по палаті, виникла загроза поширення пожежі по всіх приміщеннях лікарні.

У ході навчань відпрацьовано дії працівників об’єкту відповідальних за пожежну безпеку щодо своєчасного оповіщення про пожежу, евакуації пацієнтів та обслуговуючого персоналу, запобігання поширенню вогню та локалізації полум’я первинними засобами пожежегасіння.

Рятувальники, у свою чергу, провели розстановку сил та засобів, передбачених для ліквідації такого роду пожеж, здійснили бойове розгортання із прокладенням магістральних ліній для локалізації та подальшої ліквідації умовної пожежі, в складі ланки ГЗДС провели евакуацію 47 чоловік, які на той час перебували в приміщенні лікарні. Також відпрацьовано прийоми надання долікарської допомоги одному умовно потерпілому, виявленого на місці події.

Основна мета заходу - тренування особового складу щодо ліквідації пожеж на об’єктах з цілодобовим перебуванням людей та вдосконалення взаємодії між підрозділами Управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області та іншими оперативними службами міста.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Івано-Франківщині ...

КОМЕНТАРІ