Тернопільщина: розпочала роботу школа молодих лідерів «Покоління майбутнього»

Тернопільщина: розпочала роботу школа молодих лідерів «Покоління майбутнього»

14.03.13 09:21 0 895
В Тернопільському регіональному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації відбулося відкриття школи молодих лідерів «Покоління майбутнього».

Участь у ньому взяв заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Юрій Желіховський.

Звертаючись до присутніх заступник голови зазначив, що вперше за останні роки на державному рівні прийняті нормативні документи, які регулюють забезпечення всіх сфер життєдіяльності держави кваліфікованими кадрами, необхідними для реалізації національних інтересів у контексті розвитку України як демократичної, соціальної держави.

Також Юрій Желіховський побажав студентам наснаги у навчанні, щоб нові знання відкривали нові перспективи та допомогли в опануванні засадами обраної професії.

Школа молодих лідерів «Покоління майбутнього» створена за дорученням голови ОДА Валентина Хоптяна з метою реалізації заходів, визначених указами Президента України «Про стратегію державної кадрової політики на 2012-2020 роки», «Про Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації» та Концепцією Державної цільової програми розвитку державної служби на період до 2016 року, затвердженої розпорядження Кабінету Міністрів України.

Головною метою Школи є забезпечення формування та розвитку лідерських навичок в сфері державного управління та служби в органах місцевого самоврядування серед молоді з числа студентів 3-6 курсів ВНЗ міста Тернополя.

Цьогорічна Школа молодих лідерів «Покоління майбутнього» формувалась із чиста студентів Тернопільського національного економічного університету, Тернопільського національного технічного університету та Тернопільського національного педагогічного університету.

Школа молодих лідерів працює за програмою постійно діючого семінару «Молодь і державна служба в Україні» протягом березня-червня поточного року. Загальна кількість навчального часу – 40 годин.

Під час навчання студенти вивчатимуть основи державної служби та державного управління, проблеми боротьби з корупцією, етику державного службовця, українське ділове мовлення та інше. Проходитимуть стажування в структурних підрозділах облдержадміністрації.

До проведення навчання в Школі залучаються найбільш досвідчені та авторитетні працівники органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, керівники громадських організацій області, провідні викладачі вузів міста Тернополя.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Фракція "Свободи" ...
Наступна новина: Три янголи Пінзеля ...

КОМЕНТАРІ