Тернопільська районна "Свобода" вшанувала пам'ять Кобзаря

Тернопільська районна "Свобода" вшанувала пам'ять Кобзаря

14.03.13 15:22 0 927
10 березня 2013 року в селі Кип'ячка за сприяння Тернопільської районної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" відбулися урочистості, присвяченні Великому Кобзареві. В народний дім прийшло більше сотні людей. Під час концертної програми діти, молодь та старші люди декламували вірші і співали пісні Тараса Шевченка.

На заході виступив голова Тернопільської районної організації ВО "Свобода" Роман Наконечний, який привітав присутніх із 199-ю річницею від Дня народження Великого Пророка, генія українського народу, першого українського націоналіста.

"Ідучи до Кобзаря, ми повинні насамперед очиститися від поганих думок, набратися сили волі, щоби виконати заповіді й настанови Шевченка. У його словах вирував дух боротьби і слова кохання. Ми повинні бути досконалими і жертовними для свої нації. Українці мають пробудитися і скинути те ярмо, що нависло над нами. Всередині кожного з нас має жити дух Шевченка. В його вустах завжди був заклик до боротьби, за волю і державність України. Наше ж завдання – своїми повсякденними діями не схибити, а виконати його заповіт", – зазначив під час вітального слова Роман Наконечний.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Луцьку реалізовується ...

КОМЕНТАРІ