На Івано-Франківщині наркотичний подарунок коханій до свята весни в жіночу колонію

На Івано-Франківщині наркотичний подарунок коханій до свята весни в жіночу колонію

15.03.13 12:37 0 989
Працівниками Галицького райвідділу міліції та жіночої виправної колонії №128 було затримано 26-річного жителя Косівського району, який намагався передати з продуктами марихуану, замасковану в цукерки.

Чоловік приніс передачу, яка з вигляду не викликала зайвих підозр: солодощі, фрукти. Такі подарунки у жіночій в’язниці не рідкість. Під час огляду пакунків, міліціонери наткнулися на цукерки різних кольорів. Кмітливий молодик заховав «траву» в цукерку саме зеленого кольору.

Та, як розповів начальник Галицького райвідділу підполковник міліції Олександр Крутий, сподівання на необачність правоохоронців виявилися марними. Працівники колонії одразу розпізнали наркотик. Під час затримання чоловіка, той вчинив опір. Схопивши пляшку від пива, розбив її, та намагався нанести тілесні ушкодження одному із міліціонерів. Правопорушника схопили, а в його особистих речах виявили ще і цигарки набиті марихуаною.

Виявилося, хлопець вже раніше судимий, а з дівчиною познайомився в слідчому ізоляторі. Між молодими людьми зав’язався роман. Тепер ж, він прийшов привітати кохану зі святом весни.

За словами начальника відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків полковника міліції Валерія Шнуренка, правопорушника затримано. Віднині він має всі шанси зустрітися зі своєю дівчиною вже у місцях позбавлення волі. Чоловікові загрожує ув'язнення на термін від трьох до семи років.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Єгипті виявили ...

КОМЕНТАРІ