Віктор Шемчук та Богдан Піх обговорили перспективи роботи ДТГО «Львівська залізниця»

Віктор Шемчук та Богдан Піх обговорили перспективи роботи ДТГО «Львівська залізниця»

15.03.13 08:35 0 1099
Голова Львівської облдержадміністрації Віктор Шемчук 14 березня провів зустріч з начальником державного територіально-галузевого об’єднання «Львівська  залізниця» Богданом Піхом.

Під час зустрічі обговорено поточний  стан справ залізничної галузі, а також подальші перспективи роботи. Зокрема,  Богдан Піх повідомив, що станом на будуються   нові залізничні шляхи, і навіть впроваджуються масштабні проекти. Як приклад – плани  реконструкції існуючого Бескидського тунелю та побудови нового тунелю, що позитивно вплине на загальну пропускну здатність міжнародного транспортного коридору Італія-Словенія-Угорщина-Словакія-Україна.

Також Богдан Піх додав, що в майбутньому запланований спільний  українсько-польський проект будівництва вузькоколійної залізної дороги  Львів-Варшава.

Голова Львівської ОДА висловив сподівання, що всі  масштабні напрацювання Львівської залізниці будуть втілені в життя в скорому часі, а  залізничний транспорт і надалі залишатиметься одним з популярних засобів  пересування пасажирів.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 2)

КОМЕНТАРІ