На Львівщині відбулося публічне представлення та громадське обговорення стану виконання обласного бюджету за 2012 рік

На Львівщині відбулося публічне представлення та громадське обговорення стану виконання обласного бюджету за 2012 рік

15.03.13 15:55 0 907
Львівська обласна державна адміністрація спільно з обласною радою 14 березня провели публічне представлення та громадське обговорення стану виконання обласного бюджету за 2012 рік.

У заході взяли  участь голова обласної державної адміністрації Віктор Шемчук, голова обласної ради Петро Колодій та голови районних і міських міст обласного значення рад, керівники департаментів та управлінь обласної державної адміністрації, головного управління Державної казначейської служби у Львівській області, Державної податкової служби у Львівській області, а також громадські організації.

На засіданні підведено підсумки стану наповнення обласного бюджету в минулому році, ефективності використання коштів на реалізацію обласних програм, заходів та утримання обласних бюджетних установ.

Також розглянуто основні проблеми у виконанні обласного бюджету в 2013 році, фінансовий стан місцевих бюджетів області. Учасниками засідання висловлено багато пропозицій щодо покращення бюджетування, які будуть опрацьовані обласною державною адміністрацією та скеровані для врахування центральним органам влади.

За результатами обговорення прийнято рекомендації для представницьких та виконавчих органів місцевої влади, органів податкової та казначейської служб стосовно забезпечення покращення стану надходжень до місцевих бюджетів податків і зборів, раціонального та ефективного використання наявного фінансового ресурсу, своєчасного розгляду, затвердження і виконання обласних програм, концентрації фінансового ресурсу на найбільш пріоритетних напрямах діяльності бюджетної сфери, недопущення зволікання у проведенні розрахунків бюджетних установ за отримані товари та послуги, проведені роботи поточного і капітального характеру.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: З 15 березня в Україні ...
Наступна новина: Мiсiя МВФ 27 березня приїде ...

КОМЕНТАРІ