У травні в місті Львові презентують низькопідлоговий трамвай ПАТ «Концерн-Електрон»

У травні в місті Львові презентують низькопідлоговий трамвай ПАТ «Концерн-Електрон»

15.03.13 18:16 0 1090
14 березня голова Львівської облдержадміністрації Віктор Шемчук провів зустріч із головою правління ПАТ «Концерн-Електрон» Юрієм Бубесом та обговорив подальші шляхи співпраці в галузі виробництва транспорту.

Під час зустрічі Юрій Бубес коротко поінформував керівника області про діяльність підприємства, зокрема розповів, що на базі Концерну організовано виробництво багатофункціонального комунального автомобіля «Електрон», а також про підготовку до випуску спеціального універсального високопрохідного автомобіля екстреної медичної допомоги, облаштованого відповідним обладнанням.

Ключовим питанням зустрічі стало виготовлення та впровадження у серійне виробництво вузькоколійного низькопідлогового міського трамваю підвищеної комфортності Українсько-німецького спільного підприємства «Електронтранс», що створене ПАТ «Концерн-Електрон» та одним з провідних підприємств Європи TransTec Vetschau GmbH (Німеччина). Зокрема, сторони домовились, що такий трамвай буде презентовано у Львові вже в кінці травня цього року.

Варто також зазначити, що на дану презентацію голова Львівської ОДА вже запросив керівництво міста Євпаторії, яке виявило особливе зацікавлення комфортним низькопідлоговим львівським трамваєм.

Віктор Шемчук висловив переконання, що трамваї виробництва ПАТ «Концерн-Електрон» користуватимуться значним попитом у тих містах, котрі у зв’язку з вузькою колією мають проблеми з оновленням рухомого складу: Львові, Вінниці, Житомирі та Євпаторії. До того ж вартість такого транспорту є значно нижчою від закордонних аналогів, не менш важливим є також й те, що регіональний виробник отримає новий поштовх до розвитку.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чемпіонат України ...
Наступна новина: Алієв: "У Мілевського все ...

КОМЕНТАРІ