Питання подальшого функціонування стадіону «Арена-Львів» обговорили у Львівській ОДА

Питання подальшого функціонування стадіону «Арена-Львів» обговорили у Львівській ОДА

15.03.13 13:15 0 1042
14 березня, в облдержадміністрації на нараді під керівництвом начальника обласного управління архітектури, містобудування та інфраструктурних проектів Володимира Лавріна було обговорено особливості подальшого функціонування стадіону «Арена-Львів». В обговоренні взяли участь представники Львівської міської ради, Державних підприємств «Арена Львів» та «Дирекція з будівництва об’єктів до ЄВРО 2012 у м. Львові».

Як розповів головний архітектор області Володимир Лаврін, на доходи від господарської діяльності стадіону не дозволяють покривати витрати на його утримання. Він також додав, що з початку 2013 року фінансування стадіону з державного бюджету припинено.

Під час наради присутні обговорили стан справ щодо завершення будівництва стадіону та введення його в експлуатацію у повному обсязі, а також проведення на стадіоні культурно – масових заходів у 2013 році. Окрім цього було розглянуто стан виконання плану дій  (дорожньої карти) з передислокації футбольного клубу «Карпати» на стадіон «Арена Львів».

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ