Л.Підлісецький про поліпшення прогнозу рейтингів Львова: «Це важливо для розвитку міста»

Л.Підлісецький про поліпшення прогнозу рейтингів Львова: «Це важливо для розвитку міста»

15.03.13 18:44 0 947
Міжнародне рейтингове агентство поліпшило прогноз рейтингів Львова. Служба кредитних рейтингів Standard & Poor's підвищила прогноз за рейтингами Львова зі «стабільного» на «позитивний». Як вважає Голова Львівського Туристичного Альянсу Лев Підлісецький, це важливо для розвитку міста Львова.

— Це важливо для Львова, для розвитку міста. Високий рейтинг кожного міста формує загальний рейтинг країни, що є дуже важливим для інвестора. Якщо Львів займатиме хороші показники у світових рейтингах, то, безперечно, інвестор зверне увагу на наше місто, будуть вкладатись кошти, створюватимуться нові робочі місця. Цей показник – це також добрий фактор для розвитку туризму у нашому місті. — Лев Підлісецький, Голова Львівського Туристичного Альянсу

Таке рішення компанії пов’язане із прогнозами, що Львів буде підтримувати відносно високі поточні показники в 2013-2015 роках, нульовий дефіцит бюджету з урахуванням капітальних видатків і дуже невеликий обсяг чистих нових запозичень.

Аналітики відзначають, що рейтинги Львова можуть зрости, якщо місто акумулює достатньо коштів для погашення облігацій терміном погашення у травні 2014 (найімовірніше, за допомогою розміщення облігацій або продажу активів), а також за умови, що показники ліквідності міста покращаться і стануть більш передбачуваними завдяки проведенню зваженої політики у відношенні прямого боргу.

Крім того, позитивний вплив на рівень рейтингів може надати поступове поліпшення ситуації з виконанням зобов'язань за гарантіями.

Зазначимо, Standard & Poor's (S & P) – дочірня компанія корпорації McGraw-Hill, що займається аналітичними дослідженнями фінансового ринку. Компанія належить до трійки найвпливовіших міжнародних рейтингових агентств.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Нетаньягу домовився про ...
Наступна новина: На Тернопільщині голова ...

КОМЕНТАРІ