На Львівщині питання вилучення МАФів вп’яте перенесли

На Львівщині питання вилучення МАФів вп’яте перенесли

15.03.13 14:59 0 931
Департамент економічної політики неодноразово представляв на пленарному засіданні міської ради проект ухвали про виключення з перспективної схеми МАФів, у яких системно виявляли продаж алкоголю неповнолітнім чи після 22:00. депутати вп’яте перенесли це питання.

Як зазначає директор департаменту економічної політики Ірина Кулинич, у 11 МАФах, які відповідно до проекту ухвали пропонують вилучити із перспективної схеми, неодноразово виявляли продаж алкоголю після 22:00. По кожному МАФу складено 2-3 протоколи.

— У нас є постанови, є два звернення депутата ВО «Свобода» Мирона Кузишина до міського голови, з тим, що МАФ на вул. Патона просто не дає людям жити. Також є і на інші адреси. Є звернення голови комісії Адріана Гутника про те, що на вул. Городоцькій 210, 212 торгують алкоголем, скаржаться мешканці і просять демонтувати цей МАФ. — Всі знають, що ліцензію анульовують тільки в тому випадку, коли зафіксовано продаж неповнолітньому і складено на це протокол. Відповідно, якщо підприємець сплатив штрафні санкції, і через місяць подав заяву до ДПА, остання не має права згідно з чинним законодавством відмовити цьому підприємцю у видачі ліцензії. — Ми вийшли з ініціативою з Асоціацією міст України, підготували пропозиції для внесення змін до чинного законодавства України про те, щоб при виявленні продажу алкоголю неповнолітньому, більше ліцензії не поновлювались. — Ірина Кулинич, директор департаменту економічної політики

Нагадаємо, відповідно до проекту ухвали, МАФи-порушники знаходяться на вул. Широкій, Суботівській, Патона, Червоної Калини, Сихівській, Коломийській, Петлюри, Кульпарківській.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Кубок світу. Першою у ...

КОМЕНТАРІ