На Львівщині розпочалась операція «Батискаф»

На Львівщині розпочалась операція «Батискаф»

15.03.13 17:49 0 943
Міліція Львівщини розпочала проведення оперативно-профілактичних заходів “Батискаф”, які триватимуть до квітня.

Метою цієї операції є вжиття заходів щодо протидії наркотизації населення, посилення оперативного перекриття об’єктів легального обігу контрольованих засобів, документування осіб, які організували канали витоку підконтрольних речовин із підприємств, які виробляють або у своєму виробництві використовують наркотичні засоби, психотропні речовини і прекурсори, об’єктів аптечної мережі, лікувальних закладів, закладів замісної підтримувальної терапії, комерційних структур та місць ймовірної ,,вуличної” торгівлі сильнодіючими або отруйними лікарськими засобами та прекурсорами.

Так, на днях у ході проведення вищевказаних оперативно-пошукових заходів працівники Управління боротьби з незаконним обігом наркотиків ГУМВС затримали жителя смт. Брюховичі, та львів’янина, у яких виявили та вилучили таблетки «Сонат», що містять отруйні лікарські засоби «Запіклон». Окрім цього, оперативними заходами встановлено, що вищевказані таблетки їм збував 31-річний львів’янин, при затриманні якого теж було виявлено та вилучено таблетки «Сонату».

«Цими днями працівники СБНОН Личаківського райвідділу міліції під час санкціонованого обшуку житла місцевого мешканця виявили та вилучили дві скляні ємкості з написом «Перманганат калію», що являється прекурсором, та два саморобних поліетиленових пакети із речовиною зеленого кольору рослинного походження, схожою на наркотичний засіб – марихуану, вагою близько 10 грамів», - розповів Олексій Душейко, очільник Управління боротьби з незаконним обігом наркотиків ГУМВС України у Львівській області.

Усі події зареєстровано в ЄРДР. Вилучені наркотичні та отруйні лікарські засоби направлено в НДЕКЦ при ГУМВС для проведення дослідження. Проводиться подальша перевірка.

УБНОН ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: США: у штаті Колорадо ...
Наступна новина: Чернівці: На Соборній площі ...

КОМЕНТАРІ