ЗВЕРНЕННЯ начальника Головного управління ДСНС України у Львівській області генерал-майора служби цивільного захисту Сергія ДМИТРОВСЬКОГО

ЗВЕРНЕННЯ начальника Головного управління ДСНС України у Львівській області генерал-майора служби цивільного захисту Сергія ДМИТРОВСЬКОГО

15.03.13 11:56 0 1295
14 березня та впродовж доби 15 березня активним циклон зумовить на Львівщині сильні опади у вигляді мокрого снігу з переходом у снігопад. В Карпатах та Передкарпатті дуже сильні снігопади. Налипання мокрого снігу на лінії електропередач та зв’язку, подекуди ожеледь. Вітер північно-східний 17-22 м/с, місцями 25 м/с, хуртовини. На дорогах ожеледиця та снігові замети. 16 березня поступове припинення опадів, зниження температури повітря.

Відтак, за умов недостатньої видимості ( снігопад, туман ) та ожеледі на дорогах, Головне управління ДСНС України у Львівській області звертається до мешканців міста й області, а особливо до водіїв бути максимально обережними на автошляхах. Уникайте ризикованих маневрувань, дотримуйтеся безпечної дистанції. Будьте особливо обережними на спусках та підйомах, шляхопроводах, наближаючись до пішохідних переходів, біля шкіл. За умов недостатньої видимості (у дощ, снігопад, туман) обов’язково рухайтеся із ввімкненим ближнім світлом фар.

Пам’ятайте : безпека на дорозі – це життя!

У зв’язку зі складними погодними умовами, усі підрозділи ДСНС у Львівській області переведені в режим підвищеної готовності.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 2)
Попередня новина: Четверо українських ...
Наступна новина: NASA: Марс був придатним ...

КОМЕНТАРІ