Ірина Сех: "У Буському районі ніхто не бачив жодного активіста якогось "Українського вибору" "

Ірина Сех: "У Буському районі ніхто не бачив жодного активіста якогось "Українського вибору" "

15.03.13 14:09 0 1049
Повідомлення прес-служби так званого "громадського руху "Український вибір"" про акцію проти видобування сланцевого газу в Олеську, Ожидові, Буську – це провокація, спрямована проти ВО "Свобода". Про це заявила народний депутат України, голова Львівської обласної організації ВО "Свобода" Ірина Сех, коментуючи повідомлення прес-служби "Українського вибору".

"Ніхто в Олеську, Ожидові, Буську та інших населених пунктах Львівщини не чув про жодну акцію цієї організації, ніхто не чув і не бачив хоч якихось активістів так званого "Українського вибору", до якого має стосунок Віктор Медведчук, – заявила Ірина Сех. – Однак хтось справно розсилає прес-релізи, призначення яких – не стільки розрекламувати діяльність неіснуючої організації, як скомпрометувати ВО "Свобода". Вони "запозичили" тези і гасла, які використовують свободівці, домагаючись справедливості і прозорості під час укладання угод з видобутку сланцевого газу, і за допомогою таких прийомів намагаються маніпулювати людською свідомістю. Однак у галицьких селах ніхто ніколи не чув про цих "борців за права громад" і "за чистоту довкілля"".

Ірина Сех закликала громадськість не вірити провокаційним заявам. "Медведчуківці борються не за здоров'я людей і екологічну безпеку – вони борються зі "Свободою"", – підкреслила народний депутат.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 19 березня ПФЛ обговорить ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: у с. ...

КОМЕНТАРІ