120 призовників із Чернігова мають піти навесні до війська

120 призовників із Чернігова мають піти навесні до війська

15.03.13 11:14 0 871
13 березня в приміщенні Чернігівського об'єднаного міського військового комісаріату під головуванням начальника відділу з питань діяльності правоохоронних органів міської ради Валерія Селівона відбулося засідання міської призовної комісії.

На засіданні розглядалось питання ходу проведення призовної кампанії в період першої декади березня 2013 року. Цьогоріч за результатами весняної призовної кампанії до Збройних Сил України з Чернігова повинні піти 120 юнаків.

Військовий комісар Чернігівського об'єднаного міського військового комісаріату полковник Володимир Кравчук повідомив, що оповіщенню в березні – травні з резервом підлягає 3234 особи призовного віку. За його словами, на даний момент основні проблеми початку призову – низька явка призовників на комісію та невелика кількість придатних для служби призовників після проходження медичних комісій у порівнянні з минулим роком.

Під час засідання також було акцентовано увагу на необхідності покращення оповіщення призовників про явку на призовну дільницю Чернігівського ОМВК.

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ