У Чернігові привітали працівників ЖКГ

У Чернігові привітали працівників ЖКГ

15.03.13 13:51 0 1029
У Чернігові пройшли урочистості з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення, що відзначатиметься цієї неділі.

В обласному музично-драматичному театрі працівників галузі міста й області привітали голова Чернігівської облдержадміністрації Володимир Хоменко, голова Чернігівської обласної ради Анатолій Мельник та Чернігівський міський голова Олександр Соколов.

Зокрема, О. Соколов підкреслив, що діяльність представників ЖКГ та побутового обслуговування є на перший погляд непримітною, але вкрай важливою і кропіткою. "Ваша праця починається вдосвіта, а завершується, коли жителі міст і сіл вже відпочивають", - зазначив міський голова. Він подякував за старанну роботу щодо поліпшення благоустрою Чернігова.

Представники різних комунальних та комерційних підприємств, що працюють у сфері ЖКГ і побутового обслуговування населення, отримали відзнаки Президента України, Кабінету Міністрів України, почесні грамоти та подяки облдержадміністрації, обласної та міської рад.

Завершилися урочистості святковим концертом.

Ірина Синельник
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: Четвертий випадок ...

КОМЕНТАРІ