Генерал-майора служби цивільного захисту Ігоря Нікітчука призначено начальником Управління ДСНС у Житомирській області.

Генерал-майора служби цивільного захисту Ігоря Нікітчука призначено начальником Управління ДСНС у Житомирській області.

15.03.13 09:12 0 1014
Відповідно до Наказу Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій від 7 березня 2013 року №90 генерал-майора служби цивільного захисту Нікітчука Ігоря Валерійовича призначено на посаду начальника Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Житомирській області.

14 березня за дорученням Голови ДСНС України Михайла Болотських директор Департаменту організації заходів цивільного захисту ДСНС України Василь Стоєцький представив новопризначеного керівника особовому складу рятувальників області.

Виступаючи перед присутніми, він також проінформував про те, що зроблено в законодавчому плані з питань реформування МНС України та Держтехногенбезпеки у Державну службу України з надзвичайних ситуацій. Зокрема, наголосив, що наразі потужна робота проводиться щодо відпрацювання нормативно-правової бази для реалізації Кодексу цивільного захисту. Поєднання двох центральних органів виконавчої влади в єдину Службу дало можливість створити набагато потужніший гарнізон цивільного захисту, ніж був до цього. Президентом України затверджені і тепер відпрацьовуватимуться на територіальному рівні плани взаємодії з підрозділами Міністерства оборони щодо їх залучення до ліквідації надзвичайних ситуацій.

В урочистій обстановці Ігоря Нікітчука із призначенням також привітав перший заступник голови Житомирської обласної державної адміністрації Микола Олещенко. Він підкреслив, що співпраця між органами державного управління та рятувальниками організована добре, діяльність служб та підрозділів цивільного захисту оцінюється керівництвом області позитивно. Успішно ліквідовані надзвичайні ситуації та події, спричинені складними погодними умовами нинішньої зими, довели спроможність служби високопрофесійно виконувати поставлені завдання.

Зі свого боку Ігор Нікітчук подякував керівництву Державної служби з надзвичайних ситуацій та керівництву області за висловлену йому довіру і запевнив, що рятувальники Житомирщини з гідністю виконуватимуть свої обов’язки на найвищому професійному рівні.

Також Василь Стоєцький оголосив присутнім накази Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій щодо призначення заступників начальника обласного Управління ДСНС.

У ДСНС у Житомирській області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельниччина: в рамках ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: у ...

КОМЕНТАРІ