з керівниками районних підрозділів проведено нараду щодо роз’яснення процесів реформування

з керівниками районних підрозділів проведено нараду щодо роз’яснення процесів реформування

15.03.13 14:27 0 1211
14 березня в актовій залі ГУ ДСНС у Рівненській області відбулася нарада з керівниками районних підрозділів МНС та Держтехногенбезпеки щодо процесу реформування в системі цивільного захисту України.

Перед присутніми виступив начальник Головного управління ДСНС області полковник служби цивільного захисту Володимир Оглобля. Зокрема, він наголосив: - «шні збори необхідні саме для того, щоб ми разом з'ясували всі ключові питання реформування. Ваші знання повинні бути ґрунтовними та якісними, оскільки ви відповідаєте за морально-психологічний клімат в підрозділах». Володимир Михайлович також нагадав присутнім вислів Голови ДСНС України Михайла Болотських, що до наших підрозділів відбираються люди, які здатні працювати за принципами професійності, порядності та чесності.

Більш детально про подальші кроки реформування Держслужби з НС розповів начальник відділу роботи з особовим складом ГУ ДСНС в області Анатолій Полюшкевич, який нещодавно брав участь в інструктивно-методичній нараді у місті Києві під керівництвом першого заступника Голови Держслужби України Сергія Данилюка. Анатолій Полюшкевич наголосив, що фахівці на посади в підрозділи ДСНС Рівненської області будуть призначатися виключно за професійним принципом, оскільки офіцерський склад та рядові бійці повинні кваліфіковано виконувати завдання за призначенням у будь-якому регіоні Україні. Кадрові призначення будуть відбуватися чесно та прозоро, без корупційних схем. Керівництво ДСНС України пильно контролюватиме кадрові реформи в регіонах та звертатиме увагу на скарги, які надходитимуть щодо процесів реформування в областях. Подання ретельно вивчатимуться, що дозволить заповнити кадровий резерв високопрофесійними фахівцями без упереджень і з вимогами чинного законодавства та реформ, які нині відбуваються в системі цивільного захисту.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: у с. ...
Наступна новина: Маркіян Лопачак: "У ...

КОМЕНТАРІ