Брюссель: дводенний саміт ЄС стартував під вигуки протестів

Брюссель: дводенний саміт ЄС стартував під вигуки протестів

15.03.13 17:13 0 932
Дводенний саміт лідерів Європейського Союзу розпочався цього вечора в Брюсселі. Лідери 27-ми країн ЄС, як очікується, обговорять переваги та недоліки програми жорсткої економії для подолання боргових проблем країн Євросоюзу. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Тисячі незгодних громадян з багатьох країн ЄС прибули до Брюсселя для проведення акцій протесту, які протягом дня відбувалися поблизу «європейського кварталу».

Маніфестанти закликають лідерів ЄС «прислухатися не до того, що їм диктує великий бізнес, а взяти до уваги рекордний рівень безробіття та карколомне падіння купівельної спроможності громадян».

Останні економічні прогнози, які оприлюднила Єврокомісія, свідчать, що нинішній рік не принесе європейській економіці жодних покращень.

Очікується, що лідери країн Євросоюзу також обговорять стан в Сирії. Президент Франції Франсуа Олланд заявив про намір домагатися скасування європейського ембарго на постачання озброєнь сирійським повстанцям, які борються проти режиму президента Сирії Башара аль-Асада.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині через ...
Наступна новина: Луческу каже, що вже ...

КОМЕНТАРІ