Тернопільська область: за минулу добу пожежно-рятувальними підрозділами ліквідовано дві пожежі

Тернопільська область: за минулу добу пожежно-рятувальними підрозділами ліквідовано дві пожежі

15.03.13 09:17 0 930
13 березня о 17:52 на пункт зв’язку оперативно-диспетчерської служби надійшло повідомлення про пожежу в місті Шумськ на вулиці Івана Франка. До місця виклику було направлено чергові караули 16-ї державної пожежно-рятувальної частини та місцевої пожежної команди села Великі Дедеркали.

Прибувши на місце події було встановлено, що пожежа виникла в приміщенні сауни, що розташована на 1-му поверсі 3-х поверхової адміністративної будівлі.

Оцінивши обстановку, керівник гасіння пожежі прийняв рішення про залучення до гасіння пожежі ланки газодимозахисної служби. Працюючи в умовах значного задимлення вогнеборці евакуювали 2 людей, які знаходились в приміщенні. О 18:45 рятувальники локалізували пожежу, зупинивши розповсюдження полум’я, а о 19:10 – ліквідували.

Внаслідок пожежі вогнем знищено внутрішнє дерев’яне опорядження стін сауни на площі 50 м.кв. та пошкоджено інвентар. Під час гасіння врятовано 2 людини, 1 адміністративну будівлю, всього матеріальних цінностей на суму близько 2 мільйони гривень.

14 березня о 01:22 в селі Поділля Заліщицького району на 2-му поверсі адміністративної будівлі місцевого сільськогосподарського підприємства виникла пожежа. Вогнем частково знищено документи архіву та пошкоджено кімнату архіву. Пожежу ліквідовано черговими караулами 15-ї державної пожежно-рятувальної частини та місцевої пожежної команди села Товсте, під час гасіння врятовано адміністративну будівлю, всього матеріальних цінностей на суму близько 300 тисяч гривень.

Загиблих та травмованих на місцях подій не виявлено. Причини виникнення пожеж та матеріальні збитки встановлюються.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: у ...
Наступна новина: На Рівненщині обласна влада ...

КОМЕНТАРІ