На Тернопільщині вісім осіб з інвалідністю отримали ключі від легкових автомобілів

На Тернопільщині вісім осіб з інвалідністю отримали ключі від легкових автомобілів

15.03.13 13:35 0 1127
Вісім осіб з особливими потребами, які проживають на території Тернопільської області отримали легкові автомобілі. Ключі від нових авто їм вручив заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Юрій Желіховський.

Юрій Желіховський зазначив, що протягом 2012 року 15 осіб з особливими безкоштовно та на пільгових умовах одержали легкові автомобілі «Сенс», а 13 таких осіб отримали автомобілі в якості гуманітарної допомоги від іноземних громадян. В цьому році 4 особи уже забезпечені автомобілями за рахунок коштів державного бюджету.

«В нашій області вже стало традицією вручати легкові автомобілі особам, які потребують засобів пересування, - зауважив заступник голови обласної державної адміністрації. – Для мене це приємна місія вручити Вам ключі від нових автомобілів».

«Також передаю вітання від голови ОДА Валентина Хоптяна та бажаю Вам міцного здоров’я, щастя та благополуччя, - сказав Юрій Желіховський. – Питання соціального захисту людей, які потребують особливої уваги завжди серед пріорітетів діяльності обласної влади».

Відтак автомашини отримали чорити жителі міста Тернопіль, а по одному з Кременецького, Збаразького, Чортківського та Бережанського районів.

Серед осіб, яким вручено ключі від авто - п’ятеро інвалідів війни, один інвалідів-ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС, двоє інвалідів з дитинства І групи.

Автомобілі отримані за рахунок коштів державного бюджету, згідно розподілу Міністерства соціальної політики України.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Наступна новина: Львівщина: ігор Цейтлін ...

КОМЕНТАРІ