Олександр Вілкул: «Урядом буде розпочато масштабну програму модернізації централізованих систем тепло- і водопостачання та водовідведення, обладнання будинків сучасними приладами обліку; капітального ремонту ліфтів»

Олександр Вілкул: «Урядом буде розпочато масштабну програму модернізації централізованих систем тепло- і водопостачання та водовідведення, обладнання будинків сучасними приладами обліку; капітального ремонту ліфтів»

15.03.13 14:58 0 980
Віце-прем'єр-міністр України Олександр Вілкул привітав працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення України з професійним святом. У заході, що проходив в Національному палаці мистецтв «Україна» також взяли участь Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Темник, Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов та близько 4 тис працівників галузі.

Звертаючись до працівників галузі, Олександр Вілкул сказав: «Я розумію ситуацію в галузі і дякую Вам за складну і важливу роботу, яку ви виконуєте кожен день. Громадяни оцінюють якість роботи влади здебільшого за результатами вашої діяльності». Віце-прем’єр-міністр зазначив, що житлово-комунальне господарство - одна з найскладніших галузей, якій необхідно приділяти особливу увагу.

«Урядом розроблено комплекс заходів для підвищення якості комунальних послуг і умов праці працівників галузі. Буде розпочато масштабну програму модернізації централізованих систем тепло- і водопостачання та водовідведення, обладнання будинків сучасними приладами обліку; капітального ремонту ліфтів. Особлива увага приділятиметься благоустрою міст та районів. Передбачена модернізація комунальної техніки», - сказав Олександр Вілкул.

Найбільш ефективним власником житлового будинку може бути тільки сам мешканець. І держава стимулюватиме створення товариств співвласників багатоквартирних будинків. Це створить можливості для підвищення якості послуг населенню і розвитку компаній, що надають послуги ЖКГ.

Віце-прем’єр-міністр України також зазначив, що у наданні побутових послуг населенню буде продовжено процес підвищення якості обслуговування та спектру послуг. «Сервіс стає потужною індустрією з великим потенціалом розвитку», - сказав він.

Олександр Вілкул вручив кращим працівникам галузі Грамоти та Подяки від Кабінету Міністрів України.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Відбулася зустріч ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: минулої ...

КОМЕНТАРІ