Хмельниччина: в рамках проведення акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти» рятувальники завітали до спеціалізованої школи-інтернат

Хмельниччина: в рамках проведення акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти» рятувальники завітали до спеціалізованої школи-інтернат

15.03.13 09:09 0 907
13-го березня фахівці служби цивільного захисту спільно з працівниками Держтехногенбезпеки в Ізяславському районі та представниками засобів масової інформації завітали до місцевої школи-інтернат.

На початку зустрічі дітям та педагогам співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій продемонстрували тематичний фільм про заходи безпеки при виявленні боєприпасів часів Великої Вітчизняної війни, після чого присутнім довели основні вимоги безпеки під час виявлення вибухонебезпечних предметів.

Також учні та вчителі були ознайомлені з правилами пожежної безпеки в побуті та як діяти при виникненні пожежі. Серед дітей були розповсюджені тематичні пам’ятки профілактичного характеру.

На завершення вихованцям школи-інтернату рятувальники продемонстрували пожежно-рятувальну техніку та аварійно-рятувальне обладнання.

Діти з цікавістю спостерігали за тим, як працюють універсальні гідравлічні ножиці, рятувальна повітряна подушка, апарати на стисненому повітрі та обладнання, за допомогою якого співробітники ДСНС ліквідовують надзвичайні ситуації та пожежі.

На завершення зустрічі діти подякували працівникам Державної служби з надзвичайних ситуацій за корисні розповіді та цікаво проведений час.

Служба цивільного захисту

Ізяславського району
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Аеросвіт» ...
Наступна новина: Генерал-майора служби ...

КОМЕНТАРІ