На Тернопільщині державі повернули ділянку вартістю понад мільйон гривень

На Тернопільщині державі повернули ділянку вартістю понад мільйон гривень

15.03.13 12:28 0 1086
Прокуратура Західного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері добилася у суді повернення державі майна та земельної ділянки вартістю понад 1 мільйон гривень

14 березня 2013 року Львівським апеляційним господарським судом задоволено апеляційну скаргу Тернопільського прокурора з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері Західного регіону України, скасовано незаконне рішення господарського суду Тернопільської області від 23 листопада 2012 року та прийнято нове рішення.

Як повідомив прокурор Західного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері державний радник юстиції 3 класу Павло Богуцький, суд постановив розірвати договір оренди та зобов’язав повернути державі в особі ДП «Промінь», що входить до складу державного концерну «Укроборонпром», майно та земельну ділянку, вартістю понад 1 млн. грн.

Участь у розгляді даної справи апеляційним судом приймав відділ представництва інтересів громадян та держави у судах прокуратури Західного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері.

Микола Гуцуляк,
прес-секретар прокурора
Західного регіону України
з нагляду за додержанням законів
у воєнній сфері
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільська область: ...
Наступна новина: На Івано-Франківщині ...

КОМЕНТАРІ