Віталій Михайлішин привітав чернівецьких комунальників з професійним святом

Віталій Михайлішин привітав чернівецьких комунальників з професійним святом

16.03.13 15:36 0 1065
Урочистості з нагоди Дня працівників комунального господарства і побутового обслуговування населення відбулися 15 березня, в палаці «Академічному».

Привітати винуватців свята прийшли представники чернівецької обласної адміністрації, заступники міського голови та керівники департаментів міської ради. Привітав комунальників і секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин. На початку свого виступу він окреслив досягнення комунального господарства міста за минулий рік. Очільник міста відзначив оперативні дії комунальних служб під час зимових снігопадів, які цьогоріч побили сторічні рекорди, капітальні та поточні ремонти доріг, активну участь у підготовці міста до загальноміських свят.

«У чернівецькому комунальному господарстві працюють люди, здатні швидко реагувати, діяти чітко та злагоджено, виявляти мужність та витримку в екстремальних ситуаціях, про що вчергове засвідчила цьогорічна зима, – зазначив Віталій Михайлішин. – Ми вдячні їм за їхню нелегку працю. Працівники комунального господарства забезпечують наше місто найнеобхіднішим: газом, теплом, світлом та водою. Завдяки ним Чернівці зустрінуть весну охайними, чистими та гарними.».

Найкращі працівники галузі отримали від Віталія Міхайлішина подяки та грошові винагороди.

Ще однією приємною частиною свята стало підбиття підсумків традиційного конкурсу «Кращий за професією». Усього в рамках цього конкурсу було відзначено більше сотні працівників різних комунальних підприємств нашого міста. Піднесений настрій на урочистостях усім присутнім створювали численні концертні номери за участю професійних та аматорських колективів нашого міста.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині пріоритетне ...
Наступна новина: На Івано-Франківщині ...

КОМЕНТАРІ