У Чернівцях побільшає цілодобових аптек

У Чернівцях побільшає цілодобових аптек

16.03.13 17:01 0 1183
Днями в Чернівецькій міській раді відбулося засідання комісії з розгляду документів щодо встановлення режиму роботи закладам торгівлі, сфери послуг та ресторанного господарства.

Деякі чернівецькі підприємці звернулись до міської ради з проханням дозволити їх закладам працювати у нічний час. Члени комісії уважно вивчали кожну заяву. В першу чергу їх цікавила наявність охорони і тривожної кнопки у закладі та відсутність скарг з боку мешканців та правоохоронців. Таким чином, члени комісії вирішили надати дозвіл на роботу у нічний час двом аптекам по вул. Головній та подовжити час роботи до першої та до другої години ночі двом розважальним закладам, що не знаходяться у безпосередній близькості до житлових будинків. Остаточне рішення по цим закладам буде прийняте на засіданні виконавчого комітету міської ради.

Також на комісії розглядались і проблемні питання, адже до міської ради поступили скарги від мешканців та правоохоронців на деякі заклади, що працюють у нічний час. Але без результатів вимірів шуму та вібрації у цих закладах неможливо було прийняти об’єктивне рішення, саме тому ці питання були перенесені на наступне засідання комісії.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненська область: ...
Наступна новина: "Барселона" знайшла заміну ...

КОМЕНТАРІ