Віталій Михайлішин провів діалог з громадою Чернівців

Віталій Михайлішин провів діалог з громадою Чернівців

16.03.13 13:06 0 1134
14 березня секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин звітував перед городянами у прямому ефірі телеканалу «Чернівці», глядацька аудиторія якого складає понад мільйон людей. У діалозі з представниками місцевих мас-медіа та чернівчанами керманич міста розповів про нагальні проблеми, здобутки міста у 2012 році та плани на 2013 рік.

«Цей рік був нелегким, проте нам вдалося зробити багато важливих і корисних справ для чернівчан, – зауважив Віталій Михайлішин. – Насамперед хочу відзначити, що ми закінчили рік без боргів по заробітній платі, ми вчасно виплатили зарплату освітянам, медичному персоналу, працівникам комунальних підприємств міста, розрахувались за спожиті комунальні послуги та енергоносії. Минулоріч ми визначили освіту і медичну галузь пріоритетними напрямки розвитку Чернівців. ми вже маємо перші конкретні здобутки у цьому напрямку.»

Окрім того, секретар Чернівецької міської ради торкнувся тем соціального захисту, інфраструктури міста, фізичної культури та спорту, а також політики. Прес-конференція виявилася настільки жвавою, що тривала майже дві години.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 3)

КОМЕНТАРІ