відбулися навчання в Чернівецькому академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені О. Кобилянської

відбулися навчання в Чернівецькому академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені О. Кобилянської

16.03.13 09:15 0 1188
15 березня у Чернівцях проведено тактико-спеціальні навчання у приміщенні Чернівецького академічного обласного українського музично-драматичного театру імені О. Кобилянської. Дані навчання проводилися з метою відпрацювання взаємодії пожежно-рятувальних підрозділів з обслуговуючим персоналом об’єкту при гасінні пожежі в культурно-видовищному закладі.

Згідно задуму навчань, внаслідок короткого замкнення електричних приладів, виникла пожежа в задній частині сцени театру. У глядацькому залі утворилось сильне задимлення. На момент виникнення пожежі у приміщенні перебували відвідувачі та персонал театру, тому першочерговим завданням було організація проведення евакуації людей.

У проведенні навчань були задіяні всі пожежно-рятувальні підрозділи міста Чернівці. Вони повинні було провести евакуацію людей та ліквідувати умовну пожежу, що поширилась на площу 70м2. Рятувальники, використовуючи апарати захисту органів дихання, увійшли в приміщення для проведення пожежної розвідки. Всіх людей, що перебували в театрі, було виведено в безпечне місце. Пересвідчившись, що в театрі немає людей, вогнеборці приступили до ліквідації пожежі. Умовну пожежу було ліквідовано у визначений час. З поставленим завданням учасники навчань впорались.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ