Розпочато Всеукраїнський конкурс юнацьких творчих робіт «Майбутнє моє і моєї країни»

Розпочато Всеукраїнський конкурс юнацьких творчих робіт «Майбутнє моє і моєї країни»

16.03.13 09:01 0 1222
Уповноважений Президента України з прав дитини Юрій Павленко оголосив про початок Всеукраїнського конкурсу юнацьких творчих робіт «Майбутнє моє і моєї країни» (http://shkola.ukrinform.ua/node/176), який проводиться спільно з державним інформаційним агентством «УКРІНФОРМ» у рамках Року дитячої творчості. Про початок заходу було оголошено під час прес-конференції в Сумському центрі позашкільної освіти.

Як зазначив Ю.Павленко, метою конкурсу є сприяння творчому та інтелектуальному розвитку дітей, формування їх активної життєвої позиції. До участі в конкурсі прийматимуться творчі (текстові) матеріали дітей віком від 12 до 17 років, що відображатимуть їхні перші досягнення, мрії та плани на майбутнє, розповідатимуть про найважливіші події в найближчому оточенні. Уповноважений Президента з прав дитини висловив сподівання, що в рамках конкурсу кожна дитина зможе представити свої думки, переконання та погляди. Підсумки конкурсу буде підбито наприкінці року.

У свою чергу Генеральний директор державного інформаційного агентства «Укрінформ» Олександр Децик зазначив, що, започатковуючи конкурс, агентство прагнуло показати майбутнє України очима дітей, адже їхній погляд є свіжим і незаангажованим.

 

Прес-служба Президента України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ