Забезпечити волинян якісними товарами та не допустити на ринок недобросовісних виробників - основний принцип роботи усіх відповідальних служб

Забезпечити волинян якісними товарами та не допустити на ринок недобросовісних виробників - основний принцип роботи усіх відповідальних служб

16.03.13 09:56 0 938
З нагоди 30-ї річниці проголошення Всесвітнього дня прав споживачів відбулося розширене засідання Координаційної ради з питань якості і безпеки життя споживачів. Участь у засіданні взяв заступник голови облдержадміністрації Віталій Карпюк.

 

 

Проаналізовано результати минулорічної роботи ДП «Волинський науково-виробничий центр стандартизації» та інспекції з питань захисту прав споживачів краю, а також окреслили основні напрямки діяльності на 2013-й. Окрім того, обговорили й проблеми, з якими найчастіше стикаються волиняни. Не оминули питання недопущення недобросовісних виробників у торгівельні мережі й на ринок краю.

 

 

Заступник голови облдержадміністрації Віталій Карпюк наголосив: « на Волині є багато товаровиробників, які намагаються випускати якісну продукцію, але зачасту вона не витримує цінової конкуренції із недорогими товарами, які виробляються із порушенням стандартів та з використанням замінників натуральних інгредієнтів. Тому наше основне завдання – підтримати відповідальних підприємців».

 

 

«Волинські товари, за висновками багатьох конкурсів та експертиз, відповідають найвищим стандартам якості. Наш виробник розуміє, що тільки такий підхід забезпечить прихильність покупців, ринок збуту і прибуток підприємству», - підкреслив Віталій Карпюк.

 

 

У свою чергу голова правління обласної громадської організації «Союз споживачів України» Володимир Блаженчук звернув особливу увагу, що у Волинській області, чи не єдиній в Україні, влада завжди підтримувала роботу служб у справах захисту прав споживачів.

 

 

За сумлінну працю, особистий внесок у забезпечення захисту прав споживачів, професіоналізм та з нагоди Всесвітнього дня прав споживачів заступник голови облдержадміністрації Віталій Карпюк нагородив почесними грамотами обласної державної адміністрації головного спеціаліста відділу контролю у сфері внутрішньої торгівлі, послуг, реклами та розгляду звернень громадян Держспоживінспекції в області Тетяну Гвоздецьку, громадського інспектора обласної організації Всеукраїнської громадської організації «Союз споживачів України» Романа Гнатюка, голову правління Іваничівської районної організації Всеукраїнської громадської організації «Союз споживачів України», заступника голови Іваничівської РДА Івана Громика, начальника відділу з питань стандартизації центру з питань стандартизації, науково- методичного та інформаційного забезпечення ДП «Волинський науково-виробничий центр стандартизації, метрології і сертифікації» Тетяну Ковальчук та начальника відділу державної роботи і ветсанекспертизи головного управління ветеринарної медицини в області Георгія Погребського.

 

 

 

 

 

Прес-служба облдержадміністрації

 

 

 

 
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: На Рівненщині на Дубенщині ...

КОМЕНТАРІ