Луцьк: черговий  успіх «Професіоналів»

Луцьк: черговий успіх «Професіоналів»

16.03.13 17:14 0 1322
14 березня у м. Горохові відбувся зональний етап ХІХ Всеукраїнського конкурсу дружин юних пожежників. У ньому взяли участь 6 команд: із Ківерцівського, Іваничівського, Луцького районів, міст Нововолинська, Луцька, Горохова.

Місто Луцьк представляла команда «Професіонали» з Луцької гімназії № 4 імені Модеста Левицького.

За результатами трьох конкурсів: «Візитка», «Домашнє завдання», «Плакат соціальної реклами», команда «Професіонали» виборола І місце в зональному етапі конкурсу дружин юних пожежників.

Також журі відзначило високий рівень виконавської майстрності, сценічну культуру, старанність та відповідальність під час виступів учнів, членів команди: Христини Сухоставської, Анастасії Романюк, Інни Кухарук, Анастасії Балабух, Дмитра Колодяжного і Дмитра Зелепи.

Вдалому виступу учасники команди завдячують насамперед своїм наставникам, творчим педагогам – заступнику директора з виховної роботи Тетяні Скідановій, педагогам організаторам учнівської молоді Наталії Жарковій та Ірині Зданевич, якими була проведена копітка робота з написання сценаріїв, підборі музичного оформлення номерів, організації виступу команди.

В травні відбудеться обласний етап конкурсу, на якому «Професіонали» відстоюватимуть честь міста і боротимуться за головний приз – поїздку в Крим.

Тож нових творчих злетів Вам «Професіонали» гімназії № 4!

Управління освіти міської ради

(724 800, 728 058)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ