Волинська область: у місті Горохові проведено перший зональний етап фестивалю Дружин юних пожежників-рятівників

Волинська область: у місті Горохові проведено перший зональний етап фестивалю Дружин юних пожежників-рятівників

16.03.13 15:09 0 1251
14 березня у будинку культури міста Горохова відбувся перший з трьох зональних етапів XIХ Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежних-рятівників. За право участі в обласних змаганнях боролися 6 команд: учні навчальних закладів з міст Луцька та Нововолинська, школярі із Ківерцівського, Іваничівського, Луцького районів та господарі – старшокласники з Горохова.

У конкурсі «Скажемо наше дружнє «Ні!» всім пожежам на землі!» команди демонстрували не лише свої знання протипожежних правил, але й акторські та музичні здібності, виявляли кмітливість і винахідливість.

Команда з Горохова провела брейн-ринг «Життя у безпеці» на знання правил пожежної безпеки та вразила оригінальним відеосупроводом до власного виступу, учні з Іванич, Ківерців довели, що відмінно володіють знаннями правил безпеки життєдіяльності, а перемогу виборола команда «Професіонали» з обласного центру.

Команда ДЮП «Гарячі серця» з Нововолинська подивувала журі оригінальними образами й у загальному заліку виборола друге місце, поступившись переможцям з Луцька усього одним балом.

Найближчими днями чергові зональні змагання відбудуться у селищах Турійськ та Стара Вижівка. Переможці трьох зональних етапів фестивалю зустрінуться у Луцьку, де й змагатимуться за право представляти область на фінальному етапі, що традиційно проводиться на Чорноморському узбережжі.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: розглянуто актуальні ...
Наступна новина: У Росії блогера затримали ...

КОМЕНТАРІ