На Івано-Франківщині ускладнення погодних умов обговорювали на позачерговому засіданні обласної комісії з питань ТЕБ та НС

На Івано-Франківщині ускладнення погодних умов обговорювали на позачерговому засіданні обласної комісії з питань ТЕБ та НС

16.03.13 14:01 0 1045
15 березня в приміщенні Івано-Франківської обласної державної адміністрації під головуванням першого заступника голови ОДА Василя Плавюка відбулося екстрене засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Йшлося про різке погіршення погодних умов та ситуацію, що склалася у зв’язку з цим на території Прикарпаття.

В ході засідання в оперативному режимі голова облдержадміністрації Михайло Вишиванюк заслухав представників всіх відповідних служб системи газо- та електропостачання. На момент проведення засідання, перебоїв в системі цих служб не було, вони працюють у звичному режимі.

Зазначалося: наразі ускладнений проїзд транспорту на дорогах Долинського і Тлумацького районів, міста Болехова. Як зазначив в ході засідання начальник Управління ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Володимир Чернецький на всіх проблемних ділянках автодоріг області виставлені пости рятувальників, які надають допомогу водіям та пасажирам, які потрапили у скрутну ситуацію.

Оскільки за прогнозами українського гідрометеоцентру сильні снігопади триватимуть ще добу, то згідно рішення комісії, для оперативного реагування на погіршення погодних умов з резервного фонду на забезпечення пальним виділять 30 тисяч гривень службі автомобільних доріг та 20 тисяч гривень для Управління ДСНС в області.

Також вирішено через засоби масової інформації звернутися до населення з проханням по можливості утриматися від руху автотранспортом на період ускладнення погодних умов, без потреби не виходити з дому та подбати про безпеку власного життя.

Загалом ситуація перебуває під постійним контролем Управління ДСНС в Івано-Франківській області.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині до річниці ...
Наступна новина: На Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ