Івано-Франківська область: рятувальники звільнили автомобілі із снігових заметів

Івано-Франківська область: рятувальники звільнили автомобілі із снігових заметів

16.03.13 17:19 0 1253
Підрозділи Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Івано-Франківській області минулої доби, 14 березня, 11 разів виїжджали для надання допомоги водіям, автомобілі яких потрапили в снігові замети. На складних ділянках автотраси рятувальники відбуксирували з кюветів 28 вантажівок. До рятувальних заходів залучалася інженерна та пожежно-рятувальна техніка.

Через сильні снігопади на Тлумаччині зіткнулися тягач і туристичний автобус. 14 березня 2013 о 21:59 год. на пункт зв’язку пожежно-рятувальної частини №5 міста Тлумач поступило повідомлення про те, що на автодорозі державного значення, сполученням Тернопіль - Івано-Франківськ, в селі Олешів зіткнулися вантажний автомобіль «Renault» та пасажирський автобус «SEKRA», який перевозив туристів з ТК «Буковель» до міста Киэва. Ще одна вантажівка перекинулась. В результаті ДТП пасажири автобуса не постраждали.

Працівники пожежно - рятувальної служби, котрі прибули до місця виклику, за допомогою пожежної техніки відбуксирували 11 автомобілів, котрі опинилися на місці пригоди, на безпечну ділянку дороги.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ