За ніч у Львові випало 20,9 мм снігу – в півтора рази більше, ніж за вчорашній день

За ніч у Львові випало 20,9 мм снігу – в півтора рази більше, ніж за вчорашній день

16.03.13 12:19 0 849
Як інформує Львівський Гідрометцентр, за ніч у Львові випало 20,9 мм снігу, що майже в півтора рази більше, ніж за вчорашній день. Нагадаємо, вчора протягом дня випало 14 мм снігу. За прогнозами синоптиків, снігопад триватиме протягом усього дня. Відтак, просимо мешканців буди обережними.

Нагадаємо, на всю шню добу метеорологи прогнозують сильні опади у вигляді мокрого снігу з переходом в сніг. Налипання мокрого снігу на ЛЕП та зв’язку, подекуди ожеледь. Вітер північно-східний 17-22 м/с, місцями 25 м/с, хуртовини. На дорогах ожеледиця і снігові замети. А вже 16 березня слід очікувати поступового припинення опадів та зниження температури повітря.

Нагадаємо, за інформацією Гідрометцентру, станом на 20.00 год вчора, 14 березня, протягом дня у Львові випало 14 мм снігу, що перевищує місячну норму опадів на 6-7 мм (майже вдвічі більше місячної норми опадів).

У зв’язку з погіршенням метеоумов та з метою запобігання виникненню можливих надзвичайних ситуацій, Львівська міська рада звертається із проханням до мешканців міста бути обережними на можливих слизьких тротуарах та вулицях. До власників транспортних засобів прохання бути уважними за кермом, обирати помірну швидкість руху та неухильно дотримуватись правил дорожнього руху.

У разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій, прохання звертатись на гарячу лінію міста за тел. 297-59-11 або 15-80. Довідка

Тут текст для довідки. Додатки

Список файлів у вигляді списку.

* Файл такий-то. Назва файлу українською мовою.

* Файл такий-то. Назва файлу українською мовою.

* Файл такий-то. Назва файлу українською мовою.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ