На Львівщині правду про наркотики почули учні  загальноосвітньої школи №9 міста Стрия

На Львівщині правду про наркотики почули учні загальноосвітньої школи №9 міста Стрия

16.03.13 13:09 0 1075
Стрийські правоохоронці 14 березня завітали у загальноосвітню школу №9 міста Стрия. З учнями 9 та 10 класів зустрілись помічник начальника відділу по взаємодії з громадськістю та ЗМІ Стрийського міського відділу внутрішніх справ майор міліції Ольга Марцинюк та оперуповноважений сектору БНОН старший лейтенант міліції Володимир Зенич.

Працівники міліції прийшли у навчальний заклад, щоб розповісти учням про шкоду, яку завдають наркотичні засоби. Зі собою вони принесли відеофільм, щоб школярі наглядно могли побачити, до яких наслідків призводить вживання наркотиків.

Перші 20 хвилин школярі уважно дивились на екран. Зауважимо, що правоохоронців учні зустріли з посмішками на обличчях, але після перегляду фільму, мимоволі дитячі обличчя стали серйозними. Підлітки не сподівались, що правда про наркотики буде настільки жахливою. З побаченого на екрані, вони зробили висновок, що існування наркоманів життям назвати не можна.

Правоохоронці закликали школярів свій вільний час присвячувати читанню книг та заняттям спортом. Водночас, застерегли підлітків від вживання спиртних напоїв та куріння тютюнових виробів, розповівши, яка відповідальність за це передбачена законодавством. Міліціонери порадили учням та присутнім на заході педагогам у разі потреби звертатися, насамперед, до дільничного інспектора міліції або ж на пряму до правоохоронців, які борються з незаконним обігом наркотиків.

Про це повідомили у ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області

(Ольга Мартинюк, Стрийський МВ)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
4 (голосів: 1)
Наступна новина: На Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ