Віктор Шемчук провів зустріч із Генеральним Консулом Республіки Польща в Україні  Ярославом Дроздом

Віктор Шемчук провів зустріч із Генеральним Консулом Республіки Польща в Україні Ярославом Дроздом

16.03.13 12:01 0 877
15 березня голова Львівської облдержадміністрації Віктор Шемчук провів зустріч з Генеральним Консулом Республіки Польща в Україні Ярославом Дроздом.

На початку зустрічі Ярослав Дрозд привітав Віктора Шемчука із призначенням на посаду голови обласної державної адміністрації, зазначивши, що між Республікою Польща і Львівською областю є надзвичай довгий і плідний досвід співпраці: «Звичайно, в нас виникали дискусії з вирішення тих чи інших питань, однак ми завжди знаходимо  спільне порозуміння», – відзначив Ярослав Дрозд.

Своєю чергою, голова Львівської облдержадміністрації Віктор Шемчук зазначив, що наша область є не лише близьким і добрим сусідом Польщі, але й у скорому часі ми приєднаємося до Європейської родини, тому цей візит є знаковим.

Під час зустрічі  сторони обговорили питання інтеграції України в Європейський Союз, залучення  інвестицій до Львівського регіону, необхідність збільшення пропускних пунктів як автомобільних, так і пішохідних між двома країнами, збільшення  обміну спеціалістами, підготовка спеціалістів, в тому числі і Львівської облдержадміністрації, за стандартами Євросоюзу для роботи в нових умовах для обслуговування тих інвестицій, які будуть надходити від Євросоюзу.

Також обговорено проблемні питання, які виникають у польської громади  міста Львова, активізацію правоохоронців, які повинні відшуковувати шахраїв, що  мають місце при оформленні візових документів.

Голова Львівської ОДА Віктор Шемчук наголосив, що потрібно  започаткувати такий  формат взаємин, коли Польський консул і голова облдержадміністрації будуть в щоденному  режимі  спілкуватися  для вирішення тих питань, які будуть виникати у взаєминах  між Львівською  областю  та Польською республікою.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині ...
Наступна новина: На Волині внаслідок ...

КОМЕНТАРІ