Олег Панькевич вимагає виконання рішення суду про незаконність приватизації Львівського автобусного заводу

Олег Панькевич вимагає виконання рішення суду про незаконність приватизації Львівського автобусного заводу

16.03.13 16:17 0 1098
Народний депутат України Олег Панькевич вимагає виконання рішення суду про визнання недійсним продажу Львівського автобусного заводу Українсько-російському підприємству "Сіл-Авто" та просить покарати винних у невиконанні цього рішення. Про це Олег Панькевич зазначає у своєму депутатському зверненні до генерального прокурора України Віктора Пшонки.

Олег Панькевич повідомляє, що до нього надійшло звернення депутатів Львівської міської ради, ухвалене на сесії, у якому вони висловлюють стурбованість тим, що у Львові нищаться потужності стратегічно важливого підприємства, незаконні власники нехтують правами працівників – акціонерів заводу. Як йдеться у зверненні львівських депутатів, зараз постало питання повернення підприємства задля його порятунку в державну власність і законною підставою для цього є судове рішення шестирічної давності, яке не виконується.

"Власник СП НВП ТОВ "Сіл-Авто" впродовж багатьох років свідомо не виконує рішення Господарського суду м.Києва, який визнав недійсним договір купівлі-продажу 70,41% акцій ВАТ "Львівський автобусний завод", – зазначає Олег Панькевич. – Водночас власник не розвиває завод так, як він це обіцяв перед купівлею акцій, систематично порушує трудові і соціальні права працівників заводу".

Олег Панькевич просить вжити заходів прокурорського реагування стосовно власника основного пакету акцій Львівського автобусного заводу Українсько-російського спільного науково-виробничого підприємства ТОВ "Сіл-Авто". Народний депутат також вимагає провести розслідування та притягти до відповідальності посадових осіб, винних у невиконанні рішення Господарського суду.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Попередня новина: Обдаровані школярі ...
Наступна новина: В Тернополі галицький ...

КОМЕНТАРІ