На Львівщині свободівець оприлюднив факти корупції в Жовківському районі

На Львівщині свободівець оприлюднив факти корупції в Жовківському районі

16.03.13 14:45 0 1089
На сесії Жовківської районної ради, що відбулась 14 березня 2013 року, депутат фракції ВО "Свобода" Петро Климчук повідомив депутатський корпус про численні звернення громадян, які скаржаться на корупцію в органах держаної влади. Зокрема, депутат звернувся до голови Жовківської РДА з проханням звернути увагу на роботу державного реєстратора.

"Представники різних громадських організацій, а особливо приватні підприємці нарікають на те, що окрім державного мита в управлінні державної реєстрації від них вимагають сплачувати ще якісь додаткові платежі, не відомо за які послуги.

Погляньмо на ситуацію з точки зору підприємця. Він створює нові робочі місця, при цьому не вимагає від держави ні допомоги, ні підтримки, просить лише не заважати його діяльності. Але й тут знаходяться чиновники, які не просто натякають, а нахабно вимагають від підприємців сплачувати їм "данину". При цьому всі хочуть, щоби в районі збільшувалась кількість робочих місць, щоби підприємці справно та чесно платили податки", - зазначив депутат.

За його словами, дійшло вже до того, що при реєстрації додаткову суму вимагали і від церковної громади. "Після цього ми ще говоримо про якусь євроінтеграцію, про впровадження європейських стандартів в Україні?" – зазначив свободівець.

Депутат вимагає від голови Жовківської РДА Степана Ціолковського з'ясувати ситуацію і покарати винних у корупції.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: Хмельницька область: ...

КОМЕНТАРІ