Андріян Гутник: "Команда Садового перешкоджає функціонуванню малого бізнесу у Львові"

Андріян Гутник: "Команда Садового перешкоджає функціонуванню малого бізнесу у Львові"

16.03.13 10:58 0 1319
Команда Садового демонструє відверте нерозуміння потреб львівських підприємців та вперто саботує будь-яку роботу, яка стосується малого бізнесу. Йдеться, зокрема, про тимчасові споруди, так звані "малі архітектурні форми". Про це 15 березня 2013 року заявив голова постійної депутатської комісії архітектури, містобудування та охорони історичного середовища свободівець Андріян Гутник.

Як повідомив депутат, у Львові немає чіткої процедури встановлення МАФів. "Ситуація довкола встановлення тимчасових споруд (МАФів) стосується не тільки неправомірного продажу алкоголю дітям у нічний час, як на цьому наголошує підконтрольна міському голові "Самопоміч", а загалом підприємницького клімату в місті. МАФи – це передусім підприємці, які торгують продуктами, медійною продукцією, сувенірами тощо. Тобто тим, чого потребують львів'яни і гості міста.

Зважаючи на це, на минулій сесії депутати ухвалили рішення створити робочу групу, яка мала би вирішити проблему дозвільних документів для малого бізнесу та узгодити всі непорозуміння, які заважають чітко визначити процедуру встановлення і продовження договорів оренди. Проте ніхто з чиновників ЛМР на засідання робочої групи вчасно так і не з'явився. Вони прийшли лише після дзвінка секретаря ради Василя Павлюка. Прийшли лише для того, аби повідомити, що зміни до регламенту на засіданні виконкому, попри обіцянки, так і не винесли. Тобто ми є свідками того, що команда Садового демонструє відверте нерозуміння потреб львівських підприємців та вперто саботує будь-яку роботу, яка стосується малого бізнесу, зокрема МАФів", – заявив голова постійної депутатської комісії архітектури, містобудування та охорони історичного середовища Андріян Гутник.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: На Рівненщині затримати ...
Наступна новина: На Івано-Франківщині ...

КОМЕНТАРІ