У Львові подарували дітям із вадами зору аудіопрогравач, аудіосистеми та аудіокниги, які озвучили відомі українці

У Львові подарували дітям із вадами зору аудіопрогравач, аудіосистеми та аудіокниги, які озвучили відомі українці

16.03.13 14:12 0 1131
У межах Всеукраїнського благодійного проекту "Відчути книгу" навчально-реабілітаційному центру "Левеня" для дітей із вадами зору подарували аудіопрогравач, аудіосистеми та аудіокниги, які озвучили відомі українці. Про це 15 березня 2013 року повідомив депутат Львівської міської ради від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Андріян Гутник.

Депутат-свободівець нагадав, що проект "Відчути книгу" – ініціатива Фонду підтримки молодіжного та олімпійського плавання, яку організовували з метою запису та розповсюдження спеціальних аудіокниг для незрячих дітей та дітей із вадами зору.

"У рамках акції навчально-реабілітаційному центру "Левеня" дітям із вадами зору подарували аудіопрогравач, аудіосистеми та аудіокниги, в основі яких лежать легендарні твори видатної української поетеси Ліни Костенко, а також Оксани Сайко та Мар'яни Савки. Озвучили книги відомі українці: Богдан Бенюк, Остап Ступка, Ольга Сумська, Владислав Ващук, Соломія Вітвіцька, Василь Вірастюк, Денис Силантьєв, Оксана Байрак, Володимир Горянський, Ольга Сумська, Рима Зюбіна, Тетяна Гончарова та ін. Це вже не перший захід, який ми проводимо для дітей із вадами зору та незрячими дітьми, адже розуміємо, що для них надзвичайно важливим є наша допомога та підтримка. Участь у проекті "Відчути книгу" надає можливість самостійно навчатися, займатися спортом та розвиватися", – зазначив свободівець.

З метою підтримки цього проекту та популяризації здорового способу життя Андріян Гутник подарував запрошення для безкоштовного відвідування аквапарку "Пляж" усім вихованцям дитячого реабілітаційного центру "Левеня" та їхнім соціальним педагогам.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині ...
Наступна новина: Чернігів: Сергій Андрос ...

КОМЕНТАРІ