У Львові депутати-свободівці розпочинають новий сезон зустрічей з мешканцями міста

У Львові депутати-свободівці розпочинають новий сезон зустрічей з мешканцями міста

16.03.13 18:08 0 1218
17 березня 2013 року Всеукраїнське об'єднання "Свобода" розпочинає новий сезон зустрічей з мешканцями Львова, аби прозвітувати про виконану впродовж 2012 року роботу та ознайомити з позицією націоналістів щодо найважливіших подій у місті та в Україні. Учасником зустрічей буде народний депутат свободівець Юрій Михальчишин, який розповість про політичну ситуацію в державі, плани опозиції на найближче майбутнє, про свою діяльність в українському парламенті.

Вестиме зустрічі голова фракції Всеукраїнського об'єднання "Свобода" у Львівській міській раді Маркіян Лопачак.

"Інформаційний простір нашої держави є цілковитим заручником олігархів та медіа-магнатів, від волі яких залежить, як підконтрольні ЗМІ висвітлять або і взагалі проігнорують ту чи ту подію. В цих умовах націоналісти змушені виголошувати власну позицію до громадян шляхом безпосередніх зустрічей з виборцями і тактики "від дверей до дверей". Саме тому, аби розповісти про політичну ситуацію в Україні, ознайомити городян із планами на майбутнє, порадитися з ними щодо подальших кроків та прозвітувати про роботу, виконану депутатами-свободівцями у Львівській міській раді впродовж минулого року, з 17 березня 2013 року Всеукраїнське об'єднання "Свобода" розпочинає новий сезон зустрічей з львів'янами.

Зустрічі розпочнуться з Франківського району міста та відбуватимуться: з мешканцями мажоритарного округу №30 – у приміщенні актової зали Франківської районної адміністрації (вул. Чупринки, 85. Початок о 16:00); з мешканцями мажоритарних округів №№31, 32 – у приміщенні актової зали СЗШ №31 (вул. Кн. Ольги, 104. Початок о 18:00)", – повідомив Маркіян Лопачак.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ