Замість відновлення руху на головних магістралях Львова комунальники посилено прибирають… вхід до Львівської міськради

Замість відновлення руху на головних магістралях Львова комунальники посилено прибирають… вхід до Львівської міськради

16.03.13 16:00 0 1050
ВО "Свобода" вимагає від міського голови Львова негайно вжити організаційних заходів для ефективної ліквідації наслідків надзвичайної ситуації природного характеру та задіяти усі можливі ресурси для якнайшвидшого відновлення життєдіяльності міста. Зараз, замість ліквідації наслідків негоди на головних міських магістралях, значна кількість прибиральної техніки зосереджено біля входу до Львівської міської ради. Про це 15 березня 2013 року заявив голова фракції ВО "Свобода" у Львівській міській ради Маркіян Лопачак.

Як зазначив Маркіян Лопачак, виконавча влада та комунальні підприємства міста, попри попередження державної метеорологічної служби, виявили абсолютну неготовність до ефективного та злагодженого реагування на надзвичайну ситуацію, що склалась у Львові 15 березня 2013 року.

"Унаслідок бездіяльності виконавчих органів влади чимало мешканців Львова не змогли дістатися місця праці. Люди фактично позбавлені можливості пересуватися вулицями та користуватися громадським транспортом. За численними повідомленнями мешканців міста, на автошляхах Львова масово відбуваються дорожньо-транспортні пригоди. У багатьох напрямках головні шляхові магістралі міста непридатні для руху транспорту", – повідомив депутат-свободівець.

Він наголосив: замість ліквідації наслідків негоди, що спричинила практично повну зупинку руху на головних магістралях Львова, комунальники посилено прибирають вхід до Львівської міськради. "Замість раціонального використання наявних ресурсів для ліквідації наслідків негоди в час, коли вся транспортна інфраструктура міста фактично паралізована, значну кількість прибиральної техніки зосереджено біля входу до Львівської міської ради. "Свобода" вимагає від міського голови негайно вжити усіх заходів для ефективної ліквідації наслідків надзвичайної ситуації природного характеру, що склалась у Львові 15 березня 2013 року, та задіяти усі можливі ресурси для якнайшвидшого відновлення життєдіяльності міста", – заявив Маркіян Лопачак.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцьку реалізується ...
Наступна новина: Обдаровані школярі ...

КОМЕНТАРІ