Рівненщина: операція «Візит» продовжується

Рівненщина: операція «Візит» продовжується

16.03.13 13:29 0 1300
Для налагодження співпраці правоохоронних органів з населенням на території держави триває всеукраїнська операція «Візит». Зокрема, на Рівненщині дільничні інспектори міліції відвідують помешкання громадян, аби ближче познайомитися з населенням, що проживає на території їх адміністративної дільниці. Адже метою «Візиту» є покращення партнерських відносин між міліцією та громадянами щодо профілактики злочинності та підвищення рівня довіри населення до органів внутрішніх справ.

А це означає, що у кожне помешкання обов’язково завітають дільничні інспектори міліції. Відрекомендувавшись, вони вручатимуть візитки як з особистими номерами телефонів, так і контактами чергових частин та керівництва міськрайвідділу. Крім того, на візитках вказані дні та години прийому громадян та адреси адміністративних дільниць.

— Особлива увага приділяється одиноким особам похилого віку, та неповнолітнім, батьки яких ведуть антигромадський спосіб життя, — зазначив начальник УГБ УМВС України в Рівненській області полковник міліції Олексій Лозян. — Дільничний інспектор під час «Візиту» запитає чи немає у під’їзді самогонної «точки», куди люди несуть свої останні заощадження або речі з дому. Чи немає у будинку притону, де збираються на свій «шабаш» п’яниці чи наркомани. Чи немає поруч закладу, що у нічний час заважає громадянам відпочивати. Коли правоохоронець збере необхідну інформацію, то прийме міри щодо припинення правопорушень, які мають місце на його території. Основне, чого ми очікуємо від операції «Візит» — це співпраця з громадянами. Сподіваємося, що вони поділяться своїми спостереженнями про правопорушення, а міліція у свою чергу зробить все аби забезпечити правопорядок. Адже в цьому зацікавлені всі: як і органи внутрішніх справ, так і люди, – сказав на завершення Олексій Лозян.

СЗГ УМВС України в Рівненській області
За повідомленням УМВС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 2)
Попередня новина: Пріоритетом роботи ...
Наступна новина: У 2012 році закладено 176 ...

КОМЕНТАРІ