Читачі газети «Закон. Правосвідомість. Правопорядок» визначили «Красуню у погонах» міліції Рівненщини

Читачі газети «Закон. Правосвідомість. Правопорядок» визначили «Красуню у погонах» міліції Рівненщини

16.03.13 11:46 0 2302
Упродовж січня та лютого 2013 року в УМВС України в Рівненській області проводився конкурс «Красуня у погонах». За ініціативи начальника управління генерал-майора міліції Василя Івановича Лазутка на шпальтах відомчого видання «Закон. Правосвідомість. Правопорядок» друкувалися фото учасниць. Лише за три дні на вказаний у газеті номер мобільного телефону надійшла майже тисяча смс-повідомлень.

У безкомпромісній боротьбі третє місце виборола дільничний інспектор сектору дільничних інспекторів Клеванського відділення міліції Рівненського РВ УМВС лейтенант міліції Іванна Стоєва:

— Я знаю, що за мене проголосували не лише мої друзі та колеги по роботі, а й мешканці адміністративної дільниці, на якій я працюю. Тому хочу їм подякувати.

А от призер конкурсу — міліціонер спеціальної роти судової міліції «Грифон», підпорядкованої УМВС рядова міліції Милослава Сова дякує організаторам заходу:

— Для мене взагалі участь та друге місце – це дуже приємно і престижно. Я дійсно не очікувала, що стільки людей мене підтримає.

Перемогу та глядацьку прихильність виборола інспектор сектору адміністративної практики ВДАІ УМВС Надія Юрчук.

— Я й не очікувала такого результату, — усміхаючись говорить дівчина. — Проте звичайно у глибині душі я все ж сподівалася на першість.

А тим хто віддав свої голоси Надія, не приховуючи емоцій, говорить:

— Дякую Вам щиро за здобуту перемогу, бо без Вас у мене б її сто відсотків не було б.

Начальник УМВС України в Рівненській області генерал–майор міліції Василь Лазутко зазначив:

– Ми свідомо не створювали ніяких комісій при визначенні найгарнішої красуні в погонах, а цілком довірили цю місію охочим проголосувати за дівчину, яка їм сподобалась. І тому вдвічі приємніше, що чоловіки, які проголосували вибрали дійсно гарних дівчат. Начальник УМВС вручив переможницям дипломи та букети червоних троянд.

СЗГ УМВС України в Рівненській області
За повідомленням УМВС України у Рівненській області

PS: Пам'ятайте, що естественная женщина набагато красивіша ніж та яка лягала під ніж пластичного хірурга.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 3)
Попередня новина: На Львівщині жертви ...
Наступна новина: На Івано-Франківщині ...

КОМЕНТАРІ