Рівненщина: профілактично-роз’яснювальна робота «Мобільно-консультаційного пункту» триває

Рівненщина: профілактично-роз’яснювальна робота «Мобільно-консультаційного пункту» триває

16.03.13 12:36 0 1087
14 березня співробітники Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Рівненській області спільно з працівниками Рівненського обласного та Здолбунівського територіального центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, зустрілися з учнями Мізочської спеціальної ЗОШ-інтернат та Дерманьської НВК ЗОШ- І ступеня (гімназія). Рятувальники і соцпрацівники роз’яснили дітям вимоги правил пожежної безпеки в побуті та порядок дій у разі виникнення пожежі. Також школярам продемонстрували повчальний мультфільм та роздали застережливі листівки із правилами безпечної життєдіяльності.

Після цього, учасники рейду відвідали сім’ї, які опинилися у складних життєвих обставинах, Мізочської селищної і Дерманьської сільської рад Здолбунівського району.

Головна мета роботи мобільно-консультаційного пнукту – профілактика випадків пожеж та загибелі людей, роз’яснення дітям вимоги правил безпечної життєдіяльності щодо профілактики виникнення пожеж, тютюнопаління, ВІЛ/СНІД, а також здійснення за згодою власників оглядів помешкань з метою виявлення наявних порушень пожежної безпеки та надання консультативної допомоги населенню.

Під час обходів житлового сектору особлива увага приділялась соціально незахищеним верствам населення, адже вони, як свідчить статистика, найчастіше потерпають від надзвичайних ситуацій. Щоб ефективніше вплинути на свідомість громадян, рейдівці наводили конкретні приклади пожеж та їх наслідків, що трапилися на території області.

Звертаючись до громадян Рівненщини, рятувальники закликають - цінуйте людське здоров'я та життя!!!

Пам’ятайте: безпека розпочинається з кожного із вас особисто. Тому лише неухильне дотримання правил пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності допоможе вам уникнути непоправного лиха, уберегти близьких і рідних від небезпеки!
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ