На Тернопільщині під час пожежі, із задимленого житлового будинку рятувальники евакуювали 5-х та врятували 3-х людей

На Тернопільщині під час пожежі, із задимленого житлового будинку рятувальники евакуювали 5-х та врятували 3-х людей

16.03.13 11:34 0 887
14 березня 2013 року о 17:42 на пункт зв’язку оперативно диспетчерської служби надійшло повідомлення про пожежу однієї із квартир в житловому будинку на вулиці Глінки в місті Тернопіль.

До місця виклику одразу направили черговий караул 1-ї державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю на місце події встановлено, що горить квартира на першому поверсі. Густий та їдкий дим швидко розповсюджувався по будинку. Оцінивши обстановку, керівник гасіння пожежі прийняв рішення про залучення до гасіння пожежі ланки газодимозахисної служби.

Діючи в умовах сильного задимлення працівники державної служби вчасно зупинили полум’я, не давши йому поширитись. О 18:00 пожежу було локалізовано, а о 18:05 – ліквідовано.

Вогнем знищено пральну машинку, пошкоджено облицювання стін приміщення кухні, кухонний гарнітур та речі домашнього вжитку.

В ході проведення рятувальних робіт евакуйовано 5-х мешканців будинку та за допомогою висувної драбини врятовано з балкону другого поверху 3-х мешканців сусідньої квартири, серед яких була дитина віком 9 місяців. Потерпілим надано домедичну допомогу та передано працівникам швидкої. Врятовано 1 будівлю, всього матеріальних цінностей на суму близько 180 тисяч гривень.

Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Основний плеймейкер ...
Наступна новина: Захисника "Волині" ...

КОМЕНТАРІ