Комунальники Тернополя просять автомобілістів не виїжджати на дороги без нагальної потреби

Комунальники Тернополя просять автомобілістів не виїжджати на дороги без нагальної потреби

16.03.13 09:24 0 905
З метою попередження аварійних ситуацій на дорогах у період аномальних опадів комунальні служби міста закликають тернополян утриматися від виїзду на дороги без нагальної потреби. Автомобілі жителів міста не тільки блокують роботу снігоочисної техніки, але й утруднюють рух громадського транспорту.

Нагадаємо, у зв’язку з прогнозованими аномальними опадами 15 березня у школах Тернополя призупинено навчання. Садочки працюють у звичному режимі.

Комунальні служби міста працюють в посиленому режимі для ліквідації снігових заметів. Основні сили комунальників спрямовані на розчищення заїздів до садків та лікувальних закладів міста. Враховуючи складну ситуацію та з метою забезпечення повноцінної життєдіяльності міста, запроваджено три першочергових маршрути із застосуванням «методу тотальної зачистки» - чотири механізми з відвалами, розміщених почергово та грейдер для розчищення кишень зупинок громадського транспорту.

Комунальники звертаються до підприємців, керівників установ та організацій з проханням розчистити свої прилеглі території та спільними силами подолати стихію.Про усі непередбачувані чи надзвичайні ситуації просимо інформувати на цілодобову «гарячу» лінію міста за тел.: 1580.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині стартує ...
Наступна новина: Гра "Шахтаря" і ...

КОМЕНТАРІ