Постол і Кучер битимуться за чемпіонські пояси

Постол і Кучер битимуться за чемпіонські пояси

16.03.13 08:41 0 859
21 березня українська компанія "Elite Boxing Promotion", президентом якої є Степан Леонідович Черновецький, проведе у Києві черговий турнір з професійного боксу світового класу. Про це повідомило видання "Чемпіон".

Головною подією вечора стане інтригуючий поєдинок за титул інтернаціонального чемпіона WBC у першій напівсередній вазі між представником "Elite Boxing" Віктором Постолом (21-0, 10 нокаутів) і топовим американським боксером Генрі Ланді (22-2-1, 11 нокаутів).

Обидва учасники входять в десятку кращих боксерів світу у своїй ваговій категорії, і переможець виявиться буквально в одному кроці від бою за титул чемпіона світу.

29-річний Постол не знає поразок на професійному рингу, займає 3-й рядок світового рейтингу WBC і володіє поясом WBC International Silver. Його ровесник Ланді, що влаштувався в цьому рейтингу на 9-й позиції, чудово відомий заокеанським любителям боксу, так як 10 його боїв транслювалися в прямому ефірі на загальнонаціональному американському ТБ.

Боксер із США стане найбільш високорейтингових і небезпечним суперником у професійній кар'єрі українця.

В рамках цього ж боксерського шоу відбудеться титульний бій за участю іншого провідного боксера "Elite Boxing" - 90-кілограмового українського нокаутера Дмитра Кучера (20-0, 15 КО), який займає топові позиції в світових рейтингах трьох з чотирьох провідних організацій (WBC №4 , IBF № 6 і WBO № 13).

Кучер буде оскаржувати вакантний титул інтернаціонального чемпіона WBC у двобої з важко б'є боксером з Бразилії Хуліо Сезаром Дос Сантосом (22-1, 20 КО). Раніше цим поясом володів 10-й номер світового рейтингу WBC італієць Вінченцо Россітто (43-7-2, 25 КО), але коли Всесвітня боксерська спілка призначив для нього обов'язкового претендента в особі 28-річного Кучера, Россітто зволів відмовитися від титулу, щоб не перетинатися з українцем в квадраті рингу.

Також в ринг вийдуть молоді "надії" столичної промоутерської компанії - відрізняється вкрай безкомпромісним стилем ведення бою російський суперсредневес Марат Кулумбегов (9-0-1, 6 КО) і талановитий український полулегковес Олег Малиновський (6-0, 2 КО). Протистояти їм будуть спортсмени з Казахстану.

Більш детальну інформацію про турнір Ви зможете дізнатися на сайті www.elitboxclub.com або по телефону (096) 412-80-37.

Вечір боксу пройде 21 березня, в четвер, в залі київського фітнес + бокс клубу "Sport Life" (вул. Червоноткацька, 42, район ст. М. "Чернігівська"). Початок турніру - о 17:00.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині стався ...
Наступна новина: На Івано-Франківщині ...

КОМЕНТАРІ