Чісора готовий до бою з Прайсом

Чісора готовий до бою з Прайсом

16.03.13 08:01 0 965
Після того, як кілька днів тому британський суперважкоатлет Дерек Чісора (15-4, 9 КО) відновив свою боксерську ліцензію, він і його промоутер Френк Воррен думають про подальші свої кроки. Про це повідомило видання "Чемпіон".

"Дерек у менш, ніж 20-ти боях зумів посперечатися за титули чемпіона світу, Європи, Британії, а також зустрітися з екс-чемпіоном світу Девідом Хеєм", - говорить Воррен.

"Дерек був пограбований у Фінляндії, коли бився з Робертом Хеленіусом, показав хороший бій проти Віталія Кличка, а потім брав участь в одному з найцікавіших поєдинків суперважкого дивізіону, які я бачив за останні роки у Великобританії", - нагадав він.

При цьому, сам Чісора не проти поєдинку з чемпіоном Британії Девідом Прайсом (15-1, 13 КО), який нещодавно сенсаційно програв нокаутом у другому раунді 41-річному Тоні Томпсону.

"За хороші гроші я готовий зустрітися з Девідом Прайсом. Я думаю, що Девід Прайс повернеться ще більш сильним і кращим бійцем", - вірить він.

"Дійсно, це великий бій для Чісори і Прайса. Той, хто вийде з нього переможцем, почне дуже швидке просування до титулу чемпіона світу", - цитує Воррена Боксёрский городок.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Л.Підлісецький про ...
Наступна новина: Закарпатська область: ...

КОМЕНТАРІ