Закарпатська область: рятувальники привітали Великоберезнянську санаторну загальноосвітню школу-інтернат з ювілеєм

Закарпатська область: рятувальники привітали Великоберезнянську санаторну загальноосвітню школу-інтернат з ювілеєм

16.03.13 08:02 0 1298
15 березня святковим концертом відзначила свій п’ятдесятирічний ювілей Великоберезнянська санаторна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів. Наразі тут навчаються понад двісті школярів.

Привітати ювілярів прийшли представники органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, Пенсійного фонду у області, митники та рятувальники. Від імені всієї оперативно-рятувальної служби області з добрими словами до дітей і дорослих звернувся заступник начальника Управління ДСНС України у Закарпатській області з організації запобігання надзвичайним ситуаціям та заходів цивільного захисту Андрій Сікора.

« Ви відзначаєте не просто свято, а спогади, які допомагають зрозуміти сенс життя. Ваша школа елітна саме тому, що діти зігріті любов’ю, перебувають тут впродовж років під опікою мудрих, розсудливих, вимогливих та справедливих педагогів і вихователів, котрі вчать найголовнішого – формулі життя», - зазначив Андрій Сікора.

Також він побажав педагогічному колективу та дітям подальшого розвитку та нових здобутків у навчальному процесі.

Вихованці інтернату були щасливі не стільки через подарунки, які принесли із собою рятувальники та інші гості свята, скільки через увагу і турботу. Посмішки на обличчях дітей ще раз довели, що робити приємні справи не тільки корисно, але й приємно, адже доля більшості цих дітей поскупилася на добрі сюрпризи.

Вдячні маленькі господарі школи влаштували для гостей великий концерт з віршами та піснями. У залі були присутні ветерани, які віддали все життя роботі в інтернаті, і випускники.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чісора готовий до бою з ...
Наступна новина: На Івано-Франківщині ...

КОМЕНТАРІ